PALVELUKARTAT

Matkailukeskus- ja kaupunkikartat

Mediamapsin palvelukartta on täydellinen matkaopas!

Palvelukartasta matkailija saa parhaat vinkit koko alueen palveluista ja reiteistä. Kartalla mainostavien yritysten sijainti on merkitty selkeästi. Kartta usein säästetään, jolloin myös siinä olevat mainokset tavoittavat matkailijan pitkään. Yhdellä mainoksella yritys saa arvokasta näkyvyyttä koko vuoden ajan!

Palvelukarttakonseptimme sisältää ammattitaitoisen karttojen suunnittelun sekä käännöstyöt, mainosmyynnin, postituksen, painon ja jakelun.

Haluatko kertoa yrityksesi palveluista matkailijoille?
Kaipaatko hyvää palvelukarttaa alueeltasi?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja lähetämme sinulle mallikarttoja.

MAINOSKARTAT

Mainoskartta myydään yhdelle yritykselle tai tapahtumanjärjestäjälle ja on personoitavissa täysin asiakkaan ilmeen mukaiseksi. Kartta voi kattaa koko Suomen tai pienemmän alueen ja se voidaan sovittaa joko pitkäaikaista käyttöä varten tai yksittäisen tapahtuman yhteyteen.

Mediamaps toteuttaa kartan halutessanne kokonaan yrityksenne ilmeellä. Karttaan merkitään yrityksen toimipisteet ja siihen voidaan lisäksi merkitä kaikki asiakkaidenne tarvitsema tärkeä informaatio, kuten yhteystiedot ym.

Toteutamme myös mainoskarttoja, jotka on räätälöity tapahtuman mukaan. Kartta sisältää tiedot ja sijaintimerkinnät tapahtumaan osallistuvista yrityksistä tai järjestöistä, tapahtuman aikataulun, reittioppaat ym.

REPÄISYKARTAT

Repäisykartta on yhden arkin kokoinen  kartta, yleensä pienemmältä alueelta, ja soveltuu esim. kunnan, yrityksen tai tapahtuman ajo-ohjeita varten. Kartta on yrityksen näköinen ja itse kartan väritkin voivat poiketa perinteisistä niin vähän tai paljon kuin haluatte. Kartat toimitetaan liimaselkäisenä lehtiönä, josta voi repäistä sivun – eli yksittäisen kartan – kullekin käyttäjälle.

LÄHESTYMISKARTAT

Lähestymiskartta ei välttämättä ole paperinen, vaan se voi olla vaikkapa infotaulu tietyn alueen yhteydessä. Lähestymiskartta räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan ja asiakkaan ilmeen näköiseksi.

KIRJOITUSALUSTAT

TableMedia on nyt osa Mediamaps -tuoteperhettä.

TableMedia on paikkakunnan kartalla, 12 kuukauden kalenterilla ja noin 30 mainospaikalla varustettu laadukas kirjoitusalusta. TableMedia on kooltaan 59×39 cm. Alusta valmistetaan tasokkaalla neliväripainatuksella, jonka jälkeen se laminoidaan ja siihen liimataan pehmike, joka varmistaa, että kirjoitusalusta pysyy tukevasti paikallaan.

TableMedia-kirjoitusalustoja on julkaistu vuosittain alkaen vuodesta 1990. Kirjoitusalusta jaetaan veloituksetta lähes kaikille paikkakunnalla toimiville yrityksille ja julkishallinnon päättäjille. Interaktiiviset ilmoitukset sisältävät multimedia -ominaisuuksia. TableMedia on markkinointiviestinnän laatutuote, joka on tutkimuksissa todistanut tehonsa b-to-b -markkinoinnissa.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme Sinulle lisää TableMedian tarjoamista mahdollisuuksista!