+358 400 400 974 hannu.wahlbom@mediamaps.fi
«Takaisin

Syksyn muutoksen tuulia

Syksy on saapunut ja tuonut mukanaan paitsi raikkaat pakkasaamut ja värikkäät lehdet, myös muutoksia Mediamapsin toimintaan. Mediamapsin kustantaja on elokuun alusta alkaen ollut Wak Media Oy, joka on 100% Suomen Kalenterit Oy:n omistama tytäryhtiö. Yrityskaupan myötä tuotevalikoimamme on laajentunut kartoista myös kalentereihin ja muistikirjoihin, joten voimme jatkossa palvella teitä entistäkin monipuolisemmin.
 
Suomen Kalenterit Oy on perinteinen ja arvostettu kalenterinkustantamo, joka on tunnettu erityisesti yrityksille räätälöidyistä kalentereistaan. Kalenteri on haluttu liikelahja, ja parhaat kalenterit löytävät paikkansa asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi seinältä tai pöydältä. Yhdistymisen kunniaksi tarjoamme kaikille Mediamapsin asiakkaille seinäkalenteria tutustumishintaan seuraavasti:
 
Seinäkalenteri A4 luontokuvin, yrityksenne logoin ja yhteystiedoin,
hinnat alv 0%:

– määrä 50 kpl, hinta 4,85 €/kpl
– määrä 100 kpl, hinta 3,90 €/kpl
– määrä 500 kpl, hinta 2,95 €/kpl
 
Voit valita kalenteriin meidän valitsemat luontokuvat, tai lähettää meille omat kuvasi. Yritystiedot lisäämme jatkettuun taustaan. Seinäkalenteri toimii samalla joulukorttina, kun etulehdelle lisätään joulutervehdys. Tarvittaessa hoidamme myös postituksen.
 
Tilaa kalenterit osoitteesta: aineisto@mediamaps.fi, kampanjakoodilla "Mediamaps 2020" viimeistään 7.11., niin toimitamme kalenterit teille viimeistään 5.12.

Lisätietoja kalentereista:
www.suomenkalenterit.fi ja 0400 400 974/Hannu Wahlbom.