Mediamaps

MISSIOMME

Toteutamme kaupungeille, kunnille, yrityksille, matkailukeskuksille, virkistys- ja retkeilyalueille, yms. tyylikkäitä ja informatiivisiä karttoja.

Tehtävämme on tuoda asiakkaamme esille ja parantaa heidän näkyvyyttä ja tunnettuutta. Näin matkailijat löytävät helposti tarvitsemansa palvelut, ostospaikat ja aktiviteetit.

Suunnitellaan yhdessä teille toimiva kartta?

TULEVAISUUS

Uskomme, että paperikartta säilyttää tarpeellisuutensa tulevaisuudessakin.

Kehitämme ja päivitämme karttojamme jatkuvasti yhteistyössä alueen matkailuyrittäjien ja kuntien matkailutoimijoiden kanssa. Seuraamme alan kehitystä, jotta voimme suositella asiakkaillemme sopivia uusia painomenetelmiä ja erikoismateriaaleja. Otimme ensimmäisenä Suomessa käyttöön klikattavan paperin, jonka avulla karttojamme voi käyttää myös mobiililaitteilla.

Matkailu on tärkeä elinkeino. Matkailijoiden määrä on kasvussa, ja sen myötä myös karttojen kysyntä on kasvanut. Paperikartta auttaa matkan suunnittelussa ja opastaa matkailijaa paikan päällä. Kartoista on myös tullut erikoistuote, joita jaetaan messuilla ja annetaan giveaway-tuotteina.

Retkeilyn (patikointi / melonta / maastopyöräily) suosio on jatkuvassa kasvussa ja sen tarpeisiin paperikartta on toimivin ratkaisu. Paperikartta on myös turvallisuustekijä – aina ei netti toimi tai puhelimesta virta voi olla vähissä!

Työllistämme Suomea

Kaikki karttamme on kotimaisia painotuotteita! Ne on painettu suomalaisessa painoyrityksessä, joka työllistää suomalaisia graafisen alan ammattilaisia.

Työllistämme Suomea logo sininen