0400 244 980 info@mediamaps.fi

Tietoa meistä

Mediamapsin tarina alkaa vuonna 2010. Aiemmin TV-kuuluttajana ja -toimittajana sekä esiintymiskouluttajana työskennellyt Marjo Wilska hyppäsi uuteen ja tuntemattomaan. Liiketoimintakaupan myötä syntyi Mediamaps, jonka liikeidea perustuu karttojen laatimiseen ja niiden kaupalliseen hyödyntämiseen. Ensimmäiset Mediamapsin nimeä kantavat kartat painettiin jo alkuvuodesta 2011. Matkan varrella kartat ovat kehittyneet, asiakaskunta laajentunut ja tuotevalikoima moninkertaistunut.

Mediamapsissa on omistajan lisäksi kaksi vakituista työntekijää sekä tuntityöntekijöitä projektikohtaisesti. Olemme sitoutuneita ja motivoituneita työhömme. Asiakkaillemme olemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani.

Missiomme

Tehtävämme on tuoda asiakkaamme esille ja parantaa heidän yrityksensä näkyvyyttä ja tunnettuutta. Näin myös matkailijat löytävät kartalta lomansa aikana tarvitsemansa palvelut, ostospaikat ja aktiviteetit. 

Tulevaisuus

Uskomme, että paperikartta säilyttää tarpeellisuutensa myös tulevaisuudessa.

Kehitämme ja päivitämme karttojamme jatkuvasti yhteistyössä alueen matkailuyrittäjien ja kuntien matkailutoimijoiden kanssa. Seuraamme alan kehitystä, jotta voimme suositella asiakkaillemme sopivia uusia painomenetelmiä ja erikoismateriaaleja. Otimme ensimmäisenä Suomessa käyttöön klikattavan paperin, jonka avulla karttojamme voi käyttää myös mobiililaitteilla.

Matkailu on tärkeä elinkeino. Matkailijoiden määrä on kasvussa, ja sen myötä myös karttojen kysyntä on kasvanut. Paperikartta auttaa matkan suunnittelussa ja opastaa matkailijaa paikan päällä. Kartoista on myös tullut erikoistuote, joita jaetaan messuilla ja annetaan giveaway-tuotteina.

Lue Mediamapsin toimitusjohtajan haastattelu Ricohin asiakaslehdestä.

Yhteistyö on toiminut teidän kanssa niin hienosti, että en päästä teitä näpeistäni!

Kiitos jälleen kerran loistavasta palvelusta! Mediamaps on paras!